Hestagaman

Hestagaman is in 1989 opgericht. Vanaf de oprichting zijn de leden van onze vereniging altijd ruim vertegenwoordigd geweest op bijna alle grote wedstrijden. Velen zullen zich de EK´s en WK´s herinneren waar verschillende van onze leden in de equipe zaten. Bijvoorbeeld Yvon van Leeuwen met Sunna in 1989, Maaike Burggrafer van 1987 t/m 2001 maar ook Mark en Marjan Timmerman tussen 1993 en 2001. In de afgelopen jaren waren het Marjolein Strikkers, Jaap Groven, Juliet ten Bokum, Siggi Marinusson die de eer van Hestagaman verdedigden op het WK.

Maar ook in het jurykader is Hestagaman goed vertegenwoordigd: Mark en Marjan Timmerman, Marjolein Strikkers en Caroline van de Bunt zijn op veel wedstrijden te vinden.

Helaas beschikt onze vereniging nog niet over een eigen terrein. We hebben dan ook geen ovaalbaan en geen telgangbaan. Voor de wedstrijden kunnen we gelukkig terecht bij hippische sportvereniging Heiloo en manege Beukers in Oudkarspel. En wie weet wat de toekomst ons nog eens brengt.

Verder organiseert de vereniging diverse activiteiten zoals gezellige ritten, lezingen, fotoshoots en nog veel meer dingen, maar ook de grote strandrit van 1989, 2003, 2005 en 2007 zullen velen zich blijven herinneren.

Lidmaatschap

Als lid kun je meedoen aan verschillende activiteiten, zoals een leuke rit of een wedstrijd. Daarnaast krijg je het verenigingsblad "De Flugrit" in de bus.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. 
Kosten: persoonlijk lidmaatschap 25 euro per jaar.
                  gezinslidmaatschap 35 euro per jaar

Aan- of afmelden als lid, stuur een mail naar: [email protected]


Verenigingsjas

Superleuke softshell jas met het logo van Hestagaman.

Prijs: 35 euro