Agenda 2022

25 september
Wedstrijd Heiloo 
 

6 november 

Cursusdag met Pim van der Sloot

najaarsWedstrijd Heiloo

Op 25 september 2022 staat onze najaarswedstrijd in Heiloo gepland. Naast de tölt en viergangen proeven hebben we een nieuw “fun onderdeel”. Deze wedstrijd gaan we ringsteken! We hopen dat er weer veel mensen meedoen. De prijzen staan al klaar, maar het wordt ieder geval een hele gezellige dag. De inschrijving is open en gaat via het NSIJP.

 

Datum: 25 september 2022 

 

Locatie: HS Heiloo 

                   Zeeweg 414 

                   1852 CZ Heiloo 

 

Inschrijving: via de NSIJP website 

 

Proeven: 

Tölt: T8, T7, T6, T5, T4 en T3 

Viergangen: V5, V3 en V2 

Funproef: ringsteken

 

Kosten: €15,- per proef 

                  €5,- voor de funproef 

                  Leden krijgen €5,- korting met code: September2022

 

Juryleden:  Armet Tuijn 
                         Margien Verkuyl 

                          Machteld van Dierendonck

Cursusdag Pim van der sloot

 Op zondag 6 november zal er op de mooie locatie van Rijvereniging Amethyst te Wijdewormer, weer een curus met Pim van der Sloot gaan plaatsvinden. 


Pim werkt vanuit de volgende filosofie: 

“Het verbeteren van de communicatie tussen mens en paard is waar het voor mij omgaat. Paarden en ruiters de mogelijkheid te bieden zich voortdurend te ontwikkelen. Daar ligt mijn passie. Het doel van de ruiter is voor mij het uitgangspunt en zowel paard als ruiter kunnen vaak meer dan ze zelf denken. Dat vraagt om een andere mindset. Ik ondersteun paard en ruiter daar graag bij”.

Geduld is bij zijn werkwijze van grote waarde. Door vanuit rust te werken, komt er ruimte om te kijken naar de mogelijkheden en dat brengt de verandering dichterbij. Pim neemt de tijd om naar het paard te kijken. Zich een goed beeld te vormen. En dan te bedenken welke aanpak of methode het beste werkt". 

De locatie is voorzien van een heerlijke kantine waar koffie en thee en een heerlijke lunch geserveerd gaan worden. Er is een binnenbak en een grote eb en vloed bak buiten met prima bodem. Je krijgt die dag twee keer les van Pim. 

De kosten voor een hele dag inclusief koffie/thee en lunch, bedragen 100 euro per persoon. 

We hebben max 8 plekken te vergeven dus geef je snel op via de mail: vereniginghestagaman@gmail.com