Wedstrijd Heiloo oktober 2019

Op 20 oktober stond onze najaarswedstrijd gepland, maar het was nog spannend of het door zou gaan. Tot ruim een week voor de sluitingsdatum hadden nog maar weinig mensen zich opgegeven. Gelukkig is het helemaal goed gekomen met uiteindelijk 35 deelnemers. Mooi weer, blije mensen, leuke paarden en een grappige funproef maakte deze wedstrijd weer tot een groot succes! 

Jubileumdag Hestagaman 

Hestagaman bestaat dit jaar alweer 30 jaar en dit hebben wij afgelopen 28 september met een gezellige groep leden gevierd. Tijdens onze Noord-Hollandse “mini expo” hebben we 2 stoeterijen bezocht.  Stoeterij frá Skóti  in Weesp en Stoeterij Strandhólar in Camperduin. We hebben de dag afgesloten met een heerlijke barbecue bij ponyclub Heiloo, een vertrouwde plek waar we ook veel van onze wedstrijden houden. Het was een geweldige dag! Op naar het volgende jubileum! 

Wedstrijd Heiloo juni 2019

Als er iets is dat je niet verwacht in juni is het wel een onder water gelopen rijbaan. De hele nacht had het gespoeld van de regen en dag daarvoor trouwens ook. We vreesden een beetje voor de reactie van de deelnemers. Nergens voor nodig, zo bleek achteraf, want niemand heeft geklaagd. Sterker nog, iedereen spetterde gewoon vrolijk door het water!


Rassendefilé 2019

Op Hemelvaartsdag heeft Hestagaman het IJslandse paard vertegenwoordigd tijdens het rassendefilé bij de Passage Hoeve in de Beemster. Annemarie Wittebrood op Hátid en Linda Henneman op Katli hebben zich van hun beste kant laten zien met de akoestische tölt, snelle telgang en de bierproef. En dit alles werd aan elkaar gepraat door Manon Horsthuis. Het publiek was enthousiast, het zonnetje scheen en de sfeer was goed. Het was een geslaagde dag!