Fotomeeting


Hestagaman organiseert op zondag 06 oktober 2013 een fotomeeting in de duinen en op het strand bij Hargen aan Zee.

Wat is een fotomeeting. Een fotomeeting is bijna een fenomeen op het grote paardenforum Bokt.nl. Daar worden er ontzettend veel georganiseerd, en ik heb er aan twee deelgenomen.

Even een korte uitleg: Er zijn een aantal fotografen, minimaal acht en een aantal modellen, maximaal acht. Per paard doen de fotografen een fotoshoot, na een bepaalde tijd wordt er door gewisseld enzovoort. Dus ieder paard wordt door alle fotografen op de foto gezet. Eerst zullen er portret en stand foto’s gemaakt worden, daarna is er gelegenheid om op te zadelen en zullen er actie foto’s onder het zadel gemaakt worden.
De dag zal verdeeld worden in een ochtend en een middaggroep. Dus vier modellen in de ochtend en vier in de middag. Het is dus geen dagvullend programma.

Om mee te kunnen doen stuur je een mail naar henni_smit@hotmail.com
Er is een speciaal aangemaakt forum: KLIK
Daar kun je je registreren. Onder het kopje ‘voorstelronde modellen’ maximaal 2 foto’s, en een korte omschrijving van je paard plaatsen. De modellen worden uiteindelijk gekozen door de fotografen.
Op het forum komt ook meer informatie over de fotomeeting en de fotografen die er komen. Er staat al wat informatie voor de fotografen en de modellen.

Na de fotomeeting zullen de foto’s op het forum worden geplaatst en zijn ze tegen de tarieven van de fotograaf na te bestellen.

Als voorbeeld voeg ik enkele foto's van Reynir toe die bij een fotomeeting zijn gemaakt door een aantal van de fotografen die bij deze meeting ook aanwezig zullen zijn. Voor vragen kun je altijd even een mailtje sturen!
Groetjes Henni