Puzzelrit Dijkgatbos bij Den Oever


Hestagaman organiseert:
Puzzelrit in het Dijkgatbos op zondag 17 of 24 mei 2015

In Wieringermeerpolder liggen twee bos gedeelten, dit zijn het Robbenoordbos en het Dijkgatbos. Ze liggen naast elkaar, maar ruiters zijn alleen welkom in het Dijkgatbos. Het Dijkgatbos heeft een ruiterroute van ongeveer 4 kilometer, niet lang, maar zeer gevarieerd met o.a een crossparcours en diverse natuurlijke hindernissen.

Op zondag 17 of 24 mei 2015 gaan we, na een kop thee of koffie en een versnapering, om 10 uur van start. In een team van twee ruiters(maximaal drie) ga je het bos in. De teams gaan met een tussentijd van start zodat ze elkaar niet in de weg rijden. In het bos gaan de teams op zoek naar de negentien vragen die her en der langs de ruiterpaden hangen. De vragen moet je beantwoorden, en de antwoorden mee terug nemen naar het startpunt en aan mij (Paula) overhandigen. Daarna krijgt je de volgende opdracht.
Het is de bedoeling dat je op eigen tempo op zoek gaat naar de vragen want er is geen tijd aan verbonden en het moet geen racepartij worden. Voor de winnaars is er wat leuks te verdienen.
Schroom niet om je op te geven als je geen teammaatje hebt, er is vast wel iemand om samen mee te rijden :-)

Heb je vragen of heb je zin om mee te doen dan kan je je opgeven bij,
Pvdiemen@outlook.com.
Vermeld dat even met wie je als team de puzzelrit gaat rijden.

Dus: Zondag 17 of 24 mei 2015 om 10.00 aanvang puzzelrit. Kom op tijd, dan kunnen we eerst even wat gaan drinken.

Waar: Parkeerplaats Dijkgatbos
Noorderdijkweg
Wieringerwerf

Voor de route vanaf de rijksweg A7:
KLIK
Vriendelijke groet,
Paula van Diemen