Nieuwsbrief


Hestagaman Nieuwsbrief II Augustus 2012


Best Hestagaman lid,

Qua weer wil de zomer nog niet echt op gang komen,
wellicht dat we een mooie nazomer hebben. In ieder
geval staan er dan een aantal activiteiten van onze
vereniging gepland. Heb je zin om mee te doen, geef je
dan snel op!

Spelletjesdag Jeugd – 15 september
Voor de jonge ruiters onder ons, willen wij graag 15 september een leuke
spelletjesdag organiseren. Het is bedoeld voor jongens en meisjes van 8-15 jaar (niet leden zijn ook van harte welkom). Het is de bedoeling dat iedereen een paard meebrengt. Mocht je niet over een geschikt paard beschikken, laat het dan even weten, mogelijk kunnen wij dan iets regelen.

Op het programma staan naast spelletjes en behendigheidsonderdelen een potje voetbal te paard. Tussen de middag wordt er gezamelijk geluncht.

Opgeven voor 5 september bij ingrid.ranzijn@gmail.com (graag aangeven hoe oud je bent en of wel/geen begeleider meekomt).
Tijd: 10.00 – 15.00
Kosten: 7,50 (incl. lunch)
Lokatie: Familie Veldt, Herenweg 61, Bergen


Johanneshofrit – 6 oktober
Ook dit jaar staat hij weer op het programma: de Johanneshofrit. Vaste elementen zijn duin en strand. Dit jaar starten we vanuit Castricum zelf en gaan op pad richting het zuiden. Het is dus een nieuwe route! We vertrekken rond 10.00 en de verwachte aankomst is 14.00. Heb je zin om mee te gaan, geef je dan snel op! Het maximaal aantal deelnemers is 15. Gezien de omgeving en de lengte van de rit is een goede conditie van paard en ruiter van groot belang. Daarnaast is een duinkaart een voorwaarde. Mocht je die niet hebben, geef dat dan even van tevoren aan, dan wordt deze geregeld (kosten dagkaart 5 euro).


Opgeven voor 22 september bij ingrid.ranzijn@gmail.com (ben vanaf 13 augustus 2 weken op vakantie, dus reactive kan even duren).
Kosten: 15-20 euro (incl. koffie/koek & lunch)
Startpunt: volgt …..

Indoor Heiloo – 14 oktober

Voor info & inschrijven: zie www.hestagaman.nl & www.tolt.nl.