Lezing van Claire Dominicus van Equus Librium


Beste Hestagaman leden,Wij willen het nieuwe jaar graag leerzaam en gezellig beginnen. Daarom hebben we op een nieuwjaarsbijeenkomst gepland op vrijdagavond 20 januari 2012 in de kantine van ponyclub Heiloo aan de Zeeweg 414 te Heiloo. Aanvangstijd 19.30 uur, en start lezing 20.00 uur.Voor deze bijeenkomst hebben we een leuke lezing in petto. We hebben Claire Dominicus van Equus Librium bereid gevonden om die lezing te geven. Claire is een gerenommeerd instructrice die vooral kijkt naar de combinatie paard en ruiter, de balans en de ontspanning tijdens het rijden. Dit kan zij op een enthousiaste manier overbrengen aan haar publiek. Naast de reguliere dressuur heeft Claire een passie voor IJslandse paarden. Ze heeft zelf enkele jaren geleden meegereden in de subtop in de IJslandse wedstrijdsport.

In de lezing zal Claire ingaan op de onderwerpen takt/ ontspanning/ aanleuning/ schwung/ rechtrichten en verzamelen. Ook zal ze het effect van hulpmiddelen en wedstrijdstress behandelen. Claire zal de onderwerpen met beelden verduidelijken.

Mocht je zelf vragen hebben of een onderwerp willen aankaarten, dan kan dat. Graag de vragen voor 15 januari 2012 mailen naar henni_smit@hotmail.com. Dan kan Claire zich op de vragen en onderwerpen voorbereiden.

Voor meer informatie over Claire, zie haar website: www.equuslibrium.nlVoor de nieuwjaarsbijeenkomst en de lezing rekenen wij een entreeprijs van 10 euro per persoon dit is inclusief een koffie of thee of een drankje. Dit bedrag graag bij opgave voldoen op rekeningnummer 79878 t.n.v Hestagaman te Bergen. Opgave bij Henni Smit via henni_smit@hotmail.com. Opgeven kan tot 15 januari 2012.Fijne feestdagen en tot ziens op 20 januari 2012!

Hestagaman