Open indoor Heiloo 16 oktoberOp 16 oktober organiseerd Hestagaman weer een gezellige wedstrijd in Heiloo. Ook deze keer hebben wij weer diverse proeven uitgeschreven. Met als extra proef dit keer de "Soloproef" meer info over de soloproef zie onder inschrijven.


Terrein is geopend vanaf 8.30 uur. Baan verkennen kan tot 09.30 uur.

Klik hier voor alle uitslagen op Tölt
Inschrijven kan je hier, klik op de link: 09.10.2011 - 24.00u button_aanmelden_nm

Programma

TIJD ACTIVITEIT UITSLAG
10.00 - 10.20 T8Y
10.20 - 11.00 T8
11.00 - 11.05 T7Y
11.05 - 11.25 T7
11.25 - 11.40 T5
11.40 - 11.45 T6
11.45 - 12.30 Pauze
12.30 - 12.55 V5Y
12.55 - 13.35 V5
13.35 - 13.55 V3
13.55 - 14.10 F4
14.30 - 16.15 Soloproef
16.30 - 17.00 Prijsuitreiking

Sponsors


Hestagaman Open Indoor Heiloo op 16 oktober 2011 wordt mede mogelijk gemaakt door:

www.beemstersliving.nl
Van 10 oktober 2011

BEEMSTER'S LIVING IS EEN LANDELIJKE WOONWINKEL MET O.A. SFEERVOLLE:
• WOONACCESSOIRES
• MEUBELS
• TUINDECORATIES
• VERLICHTING
• SERVIESGOED
• PLAIDS & KUSSENS
• SFEERVERF
• EN CADEAUS
________________________________________
www.bloemendaluitgevers.com
Van 10 oktober 2011

Bloemendal Uitgevers is een jonge uitgeverij op het gebied van fictie zoals chicklits, en non-fictieboeken zoals hondenboeken, paardenboeken,
kookboeken en andere algemene boeken.
Bloemendal produceert voornamelijk boeken in opdracht.
________________________________________
Glaskralen: Marijke Engels
______________________________________
www.identitygames.nl
Van 10 oktober 2011

Identity Games International is een Nederlands spellenbedrijf. Wij bedenken, ontwerpen, maken en verkopen bordspellen.
________________________________________
John en Fiona Karanélan
Ontwerpers en vormgevers van o.a. tÅltbekers en het IJslandse paardenbordspel. Telefoonnummer 020-4033135
________________________________________
www.nieuwamsterdam.nl
Van 10 oktober 2011

Uitgeverij Nieuw Amsterdam is een jonge en moderne uitgeverij die zich toelegt op boeken, literaire tijdschriften en multimedia. De uitgeverij richt zich op de publieksmarkt en daarbinnen op de terreinen van literatuur, kunst, cultuur, wetenschap en maatschappij. Door middel van samenwerking met dagbladen, radio, televisie en internet positioneert Nieuw Amsterdam zich in een multimediale omgeving. Sinds september 2007 houdt Nieuw Amsterdam zich bezig met web TV.
________________________________________ www.ruitersportnoordholland.nl
Van 10 oktober 2011
 
De ruitersportwinkel van Noord-Holland, met vestigingen in Wognum en Middenbeemster. U vindt in onze beide winkels alles voor paard en pony, maar natuurlijk ook voor u zelf! Onze winkels hebben een uitgebreid assortiment. Van borstels tot wedstrijdjasjes en van paardendekens tot bodyprotectors, wij leveren het allemaal. Zowel maneges als particulieren kunnen bij ons alles vinden op het gebied van ruitersport.
________________________________________
www.rootsmagazine.nl
Van 10 oktober 2011

Roots.
Dicht bij de natuur, dicht bij jezelf
Naast je huis. In het stadspark. In eigen land, in verre streken. Overal valt er buiten buitengewoon te genieten. De verrassingen van de natuur – Roots signaleert ze en legt ze vast in prachtig beeld. Een nieuw magazine dat je even optilt uit je dagelijks gedoe en je ogen opent voor wat er nog méér is. Met elke maand inspirerende extra’s en uitneembare kaarten om zelf op pad te gaan. Met tips voor actieve uitjes of juist heerlijk uitrusten op de mooiste plekken. En ook natuurlijk: koken en shoppen.
________________________________________
www.voergoed.nl
 

Van 10 oktober 2011

Voergoed Fourage is een jonge dynamische onderneming, gevestigd in het hart van de Beemster polder. Ontstaan uit een agrarische achtergrond zijn wij er klaar voor om u te voorzien van een breed scala aan agrarische produkten.
Voergoed Fourage is gespecialiseerd in paarden en pony’s, dealer van Cavalor en Hartog, groot in alle voerders voor konijnen, hoenders, honden, katten, duiven, schapen en geiten.
________________________________________
www.ijslanderkracht.nl
Van 10 oktober 2011
 
Rijlessen, paardenspiegelen en coaching. De Soloproef

De bedoeling is dat iedere combinatie tevoren bedenkt en via de mail ( uiterlijk 7 dgn voor wedstrijd ivm aanmaak protocollen ) aangeeft welke volgorde van gangen men gaat tonen.
Je moet je dus ook aan die volgorde houden, dit is een extra 'handicap', maak je hierin een fout tijdens je proef dan krijg je voor een foutief getoonde gang ook geen punten.
De bedoeling is dat je elke gang 1 ronde toont, behalve de stap, deze wordt een halve ronde getoond ( opletten dus !! maak je een hele ronde dan geeft dat ook minpunten ) én de telgang, deze mag 2 x op dezelfde zijde getoond worden die voor de start van de proef moet worden aangegeven bij de jury zodat zij er rekening mee kunnen houden waar men zal starten.

Net als bij een gewone gangenproef heb je de keuze uit stap-draf-galop-tölt en evt. de telgang. Bij de overige proeven is de gangenvolgorde vastgesteld, iedereen moet dus dezelfde soort gang in die volgorde rijden.
Bij de FS2(Y) krijg je nu de kans om je gangen in de volgorde te rijden die voor jullie als combinatie het beste uitkomt én dat de juryleden alleen voor jullie klaarzitten ipv hun aandacht ook nog over de overige deelnemers te verdelen.

Voorbeeld:
Je paard draaft moeilijk na de tölt?? Je paard tölt fijner na de galop?? Is nogal heet na de draf en stapt dan slechter??
SOLOproef keuze volgorde: Stap - Draf - Galop - Tölt

We vragen de jury ook een cijfer te geven voor de gekozen volgorde, vinden zij dus dat je keuze prima heeft uitgepakt dan kun je ook daarop scoren!!!
Veel succes met puzzelen en uiteraard tijdens de daadwerkelijke proef!!!