Zondag 09 oktober 2016, oefenwedstrijd in HeilooT8 10:00

T7 10:25

T5 10:55

T4 11:15

T3 11:25

V5 11:35

V3 12:10

Pauze

In de middag mag je naar keuze een proef overnieuw rijden, dat programma volgt later op de dag zelf

Er wordt begonnen in ieder geval begonnen met de töltproeven en daarna de viergangenproeven.
Uiteraard is de baan voor aanvang van de proef open om deze met je paard aan de hand te verkennen.
Tot zondag!

Onze Hestagaman oefenwedstrijd van 9 oktober bij het Hippisch centrum in Heiloo werd mede mogelijk gemaakt door:
"Het Beemsterzeepfabriekje"
De producten zijn verkrijgbaar bij: Het Rustpunt "Kruisoord": Nekkerweg 3 1463LA te Noordbeemster. Telefoonnummer: 06-51244348

www.beemstersap.nl
Wij van Beemstersap beschouwen appelsap als een goede natuurwijn. De smaak en de ingrediënten zijn van topkwaliteit. Al onze appels worden met zorg geplukt, gesorteerd en bewaard tot ze rijp genoeg zijn voor verwerking. Dit om er voor te zorgen dat alleen de beste appels verwerkt worden tot sap.
De appels worden biologische geteeld. Wij hebben de appelbomen en andere fruitbomen, inclusief de grond nog nooit met een bestrijdingsmiddel behandeld en zullen dat ook niet doen. Wij geloven in een zo puur mogelijk sap en hier horen geen schadelijke stoffen bij. De puurheid kunnen wij garanderen door de natuur zijn werk te laten doen en gebruik te maken van eigen bijen voor de bestuiving.

www.vitalbix.com
Voeren op een manier die past bij het natuurlijke eetgedrag van je paard. Diverse produkten verkrijgbaar zoals Vitalbix Daily complete, Vitalbix Lucerne, Lijnzaadolie en Skincalmin.
Op de wedstrijddag zal er een stand van Vitalbix aanwezig zijn.

www.welkoop.nl
Heb je een huisdier, een paard, kippen, koeien of heel veel vogels in je tuin? Geef de dieren in jouw omgeving wat ze nodig hebben met de artikelen van Welkoop. Welkoop heeft bijvoorbeeld producten voor de verzorging van je kat, hond, knaagdier of vissen, maar ook voeding voor de vogels in je tuin en afrastering voor je geit, varken, kip of paard.

www.westeindruitersport.nl
Bij een ieder in de IJslanderwereld wl bekend. De winkel met een uitgebreid assortiment op paardensport gebied.Hestagaman organiseert op zondag 9 oktober 2016 een oefenwedstrijd waar de aanwezige juryleden hun beoordeling van de rijdende combinaties toe zullen lichten en daarbij tips en adviezen geven om tot een hoger cijfer te komen.
Elke combinatie mag dan in de ochtend een tölt en een gangenproef rijden en in de middag mag men één proef naar keuze (dus of de töltproef, óf de gangenproef) rijden om de eerder gegeven adviezen in de praktijk te brengen en zo te proberen tot een hogere score te komen.
In het totaal rijd je dan maximaal drie proeven.

Waar:
Hippische Sportvereniging Heiloo e.o.
Zeeweg 414
1852 CZ Heiloo

Wanneer:
Zondag 09 oktober 2016

Maximaal aantal deelnemers:
30

Inschrijfgeld:
25 euro voor leden van Hestagaman (gebruik de code: Oefenen) 
30 euro voor niet leden van Hestagaman

Inschrijven voor deze wedstrijd gaat via www.nsijp.nl