Puzzelrit in het Dijkgatbos


Omdat het vorig jaar zo gezellig was, organiseren wij voor de tweede keer een puzzelrit in het Dijkgatbos en wel op zondag 22 mei 2016.

In Wieringermeerpolder liggen twee bos gedeelten, dit zijn het Robbenoordbos en het Dijkgatbos. Ze liggen naast elkaar, maar ruiters zijn alleen welkom in het Dijkgatbos. Het Dijkgatbos heeft een ruiterroute van ongeveer 4 kilometer, niet lang, maar zeer gevarieerd met o.a een crossparcours en diverse natuurlijke hindernissen.

Op zondag 22 mei 2016 gaan we, na een kop thee of koffie en een versnapering, om 10 uur van start. In een team van twee ruiters(maximaal drie) ga je het bos in. De teams gaan met een tussentijd van start zodat ze elkaar niet in de weg rijden. In het bos gaan de teams op zoek naar vragen die her en der langs de ruiterpaden hangen. De vragen moet je beantwoorden, en de antwoorden mee terug nemen naar het startpunt en aan mij (Paula) overhandigen. Daarna krijgt je de volgende opdracht. 

Het is de bedoeling dat je op eigen tempo op zoek gaat naar de vragen want er is geen tijd aan verbonden en het moet geen racepartij worden. Voor de winnaars is er wat leuks te verdienen.

Schroom niet om je op te geven als je geen teammaatje hebt, er is vast wel iemand om samen mee te rijden :-)

 

Heb je vragen of heb je zin om mee te doen dan kan je je voor 10 mei 2016 opgeven bij, 

Pvdiemen@outlook.com.

Vermeld dat even met wie je als team de puzzelrit gaat rijden.

 

Dus: Zondag 22 mei 2016 om 10.00 aanvang puzzelrit. Kom op tijd, dan kunnen we eerst even wat gaan drinken.

 

Waar: Parkeerplaats Dijkgatbos

Noorderdijkweg

Wieringerwerf

 

Voor de route vanaf de rijksweg A7:

KLIK 

Vriendelijke groet,

Paula van Diemen