Derde Hestagaman fotomeeting


Hestagaman organiseert op zondag 24 april 2016 de derde fotomeeting in de duinen en op het strand bij Hargen aan Zee.

Wat is een fotomeeting. Een fotomeeting is bijna een fenomeen op het grote paardenforum Bokt.nl. Daar worden er ontzettend veel georganiseerd, en ik heb er aan twee deelgenomen.

Even een korte uitleg: Er zijn een aantal fotografen, en een aantal modellen, maximaal 4. Per paard doen de fotografen een fotoshoot, na een bepaalde tijd wordt er door gewisseld enzovoort. Dus ieder paard wordt door alle fotografen op de foto gezet. Eerst zullen er portret en stand foto’s gemaakt worden, daarna is er gelegenheid om op te zadelen en zullen er actie foto’s onder het zadel gemaakt worden.

Om mee te kunnen doen stuur je een mail naar henni_smit@hotmail.com
Mail dan maximaal 2 foto’s, en een korte omschrijving van je paard. Leden gaan voor en degene die met de eerste of tweede meeting hebben meegedaan komen op de reservelijst.

Na de fotomeeting zullen de foto’s op de facebookpagina van Hestagaman geplaatst worden en zijn ze tegen de tarieven van de fotograaf na te bestellen.

Als voorbeeld voeg ik enkele foto's bij die bij een fotomeeting zijn gemaakt door een aantal van de fotografen die bij deze meeting ook aanwezig zullen zijn. Voor vragen kun je altijd even een mailtje sturen!