Open outdoor Middenbeemster, 28 juni 2015


De inschrijving voor onze tweede wedstrijd is geopend. 

 

Voor leden is er een kortingscode op het inschrijfgeld: 55-0529-59611-1405 

De extra proef op deze wedstrijd is de akoestische tolt.

De proef word gereden op een harde ondergrond zodat de takt van het paard goed te horen is voor de jury en omstanders

Het traject waar op getölt wordt zal zo' n 25 meter lang zijn.

De juryleden zijn geblinddoekt zodat ze echt op het gehoor moeten beoordelen! Ze zien niet wie er rijden, en ze weten ook geen startvolgorde van deelnemers. 

In ieder geval krijgt iedereen 2 kansen daarna is het op afvalbasis, uiteindelijk blijven de meest taktzuivere deelnemers over.

 

De uitslag is vaak heel verrassend, doe vooral mee!!


Let op:
De wedstrijden van Hestagaman in 2015 betreffen regionale wedstrijden. Dat betekend dat de punten die je haalt niet mee tellen in de prestatieklasse van het NSIJP.
Ook hebben wij voor deze wedstrijd het minimale van twee juryleden. We hopen op een derde, maar door overige evenementen blijkt dat lastig.De prijzen op onze wedstrijd worden mede mogelijk gemaakt door:
- Jolanda Linschooten stelt het boek Bergtochten in Ijsland beschikbaar, en twee kaarten voor de theaterlezing over IJsland bij een voorstelling naar keuze. 

- Subli paardenvoer stelt twee waardebonnen beschikbaar

- Heimkoma, IJslands snoep en IJslandse wol

- Bloemendaal uitgevers, Bergstraat 9 te Amersfoort
, stelt het boek “Mentaal fit, perfecte rit” beschikbaar

- Ambo | Anthos uitgevers, Herengracht 499 Amsterdam, stelt het boek “Vissen hebben geen voeten” beschikbaar

- Stichting Kunstboek, Legeweg 165 te Oostkamp, stelt het boek “100 kindervragen, paarden” beschikbaar

  

 

Inschrijven voor de wedstrijden

 

Met ingang van het wedstrijdseizoen 2015 gaat het inschrijven voor o.a. NSIJP wedstrijden, keuringen en jeugdactiviteiten uitsluitend plaatsvinden via de NSIJP website. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan dit inschrijfsysteem waaraan ook een online betaalsysteem (Ideal voor NL) gekoppeld gaat worden.

Met dit nieuwe systeem is er een directe koppeling tussen de ledenadministratie en de officiële paardenregistratie, wat het verwerken van de inschrijvingen voor wedstrijdorganisatoren en het stamboekbureau makkelijker maakt en zorgt dat de informatie altijd kloppend is. Met dit nieuwe inschrijfsysteem wordt ook direct het nieuwe systeem van de (wedstrijd)prestatieklasses operationeel  – hierover is meer te lezen geweest in de IJP.

Met het in gebruik nemen van het nieuwe systeem is een (wedstrijd)inschrijving pas geldig na betaling van het inschrijfgeld en de bijkomende kosten (als box en prikwei etc.).

Op 11 februari a.s. zullen de organisatoren uitleg krijgen over de werking van het systeem. Daarna volgt verdere uitleg en praktische informatie.

Bron: www.nsijp.nl


Logo Subli Logo Subli