Foto's fotomeeting Hestagaman 2013


Op 6 oktober jl, organiseerde Hestagaman een fotomeeting in de prachtige omgeving van de duinen, het bos en op het strand van Hargen aan Zee. Wat een fotomeeting precies inhoud, kun je nog lezen op onze website.

De weergoden waren ons gunstig gestemd, het was prachtig weer, het leek wel lente! Prachtig zonnig en een heerlijke temperatuur.

Er waren vijf paarden met hun mens als model aangemeld. Dit waren Petra Schoen met Ivar, Linda Henneman met Hroar, Judith Bruin met Lodinn, Patricia Hes met Floki en Paula van Diemen met Lana. Erg leuk, want het waren echt vijf heel verschillende paarden.

Als fotografen voor deze dag waren aanwezig; Richard Schaaper, Chantal Beemsterboer, Henni Smit, Robin Polderman en Lodewijk Boellaard.

Eerst zijn we de duinen van Hargen in gelopen voor de portret en stand foto’s van de paarden. Iedere fotograaf koos een mooie locatie uit en na ongeveer een kwartier werd er gewisseld.

Toen iedereen was geweest zijn we weer terug gelopen naar de trailers, even wat gegeten en gedronken en daarna werden de paarden gezadeld en was het tijd voor actie op het strand! Ondanks dat de mensen uit half Noord Holland hadden bedacht dat ze op het strand moesten zijn konden wij ons vermaken langs de vloedlijn. Ook daar zijn weer prachtige foto’s gemaakt! Iedereen bedankt voor zijn og haar inzet, dit heeft de dag tot een succes gemaakt.

Voor de foto's van Richard

Voor de foto's van Lodewijk

Voor de foto's van Henni

Voor de foto's van Chantal

Voor de foto's van Robin